hirdetés

Még mindig 20 000 forint alatt a Jimmy automata légtisztító

hír
Még mindig 20 000 forint alatt a Jimmy automata légtisztító 1
írta: SonkaMod
2021-11-23

Bár a Xiaomi elég egyeduralkodó a kínai légtisztító piacon, a BlitzWolf is elég meghatározó szereplővé nőtte ki magát, és a Jimmy is képviselteti magát egy készülékkel. Ez utóbbi egy viszonylag egyszerű szerkezet, amit nem lehet okostelefonról vezérelni, viszont tud teljesen automatán működni, az ára pedig az idei karácsonyi szezonban nagyon kedvező, még mindig meg lehet vásárolni 19 100 Ft-ért, EU raktárból.

A Jimmy AP36 egy buta légtisztító. Nem tartozik hozzá applikáció, nem lehet rengeteg dolgot állítani rajta, de ez sokak számára nem is baj. A lényege, hogy úgy tisztítja a levegőt, hogy a lehető legegyszerűbben lehessen használni. Jó a nagymamáknak, nagypapáknak és bárkinek, mert nem kell atomfizikai tanulmányokat folytatni a vezérléséhez. A tetején van egy viszonylag nagy kezelőfelület, ahol beállíthatjuk az összes szükséges dolgot. Tudjuk időzíteni 1/4/8 órára, három lépcsőben állítható a teljesítménye, van csendes, dohányzó és automata módja és itt tudjuk ki- és bekapcsolni is. A levegő minőségét LED-ekkel mutatja, ha piros, akkor rossz a levegő, ha sárga, akkor átlagos, ha pedig kék, akkor tiszta. Az automata módban folyamatosan figyeli a levegő szennyezettségét, és aszerint választja meg a teljesítményt.

Háromrétegű, cserélhető szűrővel rendelkezik, ami egy durvaszövésű hálóból, egy HEPA filterből és egy aktívszenes rétegből áll. A teljesítménye a legerősebb módban 300 köbméter óránként. Van automata fényérzékelője, melynek segítségével érzékeli, ha este van, és lekapcsolja a világító fényeit, így nem zavarja az éjszakai nyugalmunkat.

Az egyik legolcsóbb kínai légtisztító a piacon, de már abból a kategóriából, ahol normális teljesítményről beszélhetünk. Ár/érték arányban már remeknek mondható a készülék, bár régebben ez még nem volt róla elmondható, ugyanis az egy évvel ezelőtti megjelenésekor még drágállottuk. Most viszont Banggoodon a BGBFD14 kuponkóddal már 19 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető EU raktárból, ingyenes szállítással. Így már egy igen remek ár/érték aránnyal bíró gép, még a gyenge forint mellett is. Persze itthon is lehet kapni, de nagyon elszállt áron, eMAG-on több, mint 90 000 Ft-ba kerül, Árukeresőn pedig a „legjobb” ajánlat is 60 000 forint.

hirdetés