hirdetés

Még a kerti pad is ingyen jön Kínából

hír
Még a kerti pad is ingyen jön Kínából 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-07-11

Megszoktuk, hogy a kínaiak mindenféle lehetetlen dolgot is hajlandók idepostázni fillérekért vagy ingyen. Ám az mégis elég érthetetlen, hogy egy egész kerti pad simán kiszállításra kerül teljesen ingyen. Annyi csavar van benne, hogy holland raktárból, de kétség nem fér hozzá, hogy oda viszont Kínából érkezett. A szóban forgó pad egy VidaXL termék, elég pofás és meglepően olcsó is.

A VidaXL elég sokféle bútorral és lakberendezési cuccal rendelkezik, ezek pedig echte kínai termékek, még akkor is, ha a hazai piacon is lehet őket kapni. Az alábbi kerti pad azért tetszett meg nekem, mert azért ekkora cuccot ritkán hoznak ingyen Kínából, és nem utolsó sorban elég olcsónak is találom.

A termék egy kültéri pad, háttámlával és kartámasszal.

Festett vaskerettel rendelkezik és arra kell rácsavarozni a fa ülőfelületet és a háttámlát. 39 centiméter magas az ülőrész és 112 centiméter széles, tehát két felnőtt elfér rajta. Az ára igen barátira sikerült, a BGc316d9  kuponkóddal meg tudjuk rendelni 24 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással. A Banggood még további más VidaXL bútorokat és kiegészítőket is forgalmaz, azokat is érdemes megnézni. Nem is ez a pad a legnagyobb tétel a gyártótól, hanem vannak még hatalmas tyúkketrecek is, amiket szintén ingyen szállítanak ki.

hirdetés