hirdetés

Masszírozzuk magunkat Konka masszázspisztollyal

hír
Masszírozzuk magunkat Konka masszázspisztollyal 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-04-12

Sajnálatos módon a BlitzWolf masszázspisztolyait kivezették a piacról, pedig ár/érték arányban azok a gépek nagyon jók voltak, és mi is szerettük őket a tesztelés során. Alternatívából persze van elég sok, de rengeteg a noname darab, és az árban hatalmas a szórás. A Konka A8 azért egy ajánlható alternatíva, mert nagyon szabadon változtatható a sebessége, nyolcféle fejet adnak hozzá, és a márkanév is igen jól cseng.

Nyolcféle fejet adnak hozzá, ami garantálja, hogy az összes szóba jöhető izomcsoportot át tudjuk vele mozgatni. Ettől az izom felpuhul, a csomók megszűnnek benne, és nagy eséllyel a fájdalmunkon is tudunk vele enyhíteni, de sportolás előtt, bemelegítéshez is ajánlott használni.

Bár ez egy belpiacos Konka termék, a Banggoodon lehet kapni, és az ára is igen kedvező. A BGcfa2c3 kuponkóddal rendelhetjük meg 14 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, szállítási költség pedig nincsen. Ennél olcsóbban majdhogynem csak noname gagyiságok vannak, ezért érdemes inkább a Konka A8-at választani.

hirdetés