hirdetés

Masszázsfotel helyett jó a BlitzWolf BW-MGS3 masszírozója

hír
Masszázsfotel helyett jó a BlitzWolf BW-MGS3 masszírozója 1
írta: SonkaMod
2021-08-13

Volt már masszázspisztoly, talpmasszírozó és nyakmasszírozó is a BlitzWolf kínálatában, most pedig kijöttek egy olyan termékkel, ami majdnem az egész testünket át tudja gyúrni, akár aközben, hogy dolgozunk. Ez egy masszázsülés, amit rá lehet tenni a székre, és minden testrészünket átdögönyözi, ami hozzáér. Jóval drágább, mint egy masszázspisztoly, de sokkal olcsóbb, mint egy masszázsfotel, és inkább ez utóbbihoz lehet hasonlítani.

Oldalt és alul légkompresszióval segít ellazulni, aminek a mértéke állítható, és a masszírozás intenzitása is változtatható. Az egyes felületeken külön-külön állíthatjuk a masszírozást, és melegíteni is tud, hogy felgyorsítsa a vérkeringést és ellazítsa az izmokat.

A berendezés sokkal kevesebb befektetést igényel, mint venni egy masszázsfotelt, de azért nem is két fillér. A Banggoodon megrendelhető, több, mint 200 dollárért, viszont elérhető hozzá kupon, amivel barátibb az ára. A BG7cf457 kóddal 55 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. A szállítás ingyen jár hozzá, importköltséget pedig nem kell fizetni az EU-ból érkező kütyüért.

hirdetés