hirdetés

Már rendelhető Banggoodról a Xiaomi 11 Lite 5G NE okostelefon

hír
Már rendelhető Banggoodról a Xiaomi 11 Lite 5G NE okostelefon 1
írta: SonkaMod
2021-10-22

A Xiaomi érdekes módon kiadott a 11 Lite 5G-ből egy frissített változatot, az NE-t. Ez a betűszó a „new edition”-t jelenti, ami valójában annyit takar, hogy kapott egy érdekesnek mondható hardveres ráncfelvarrást a készülék. Ennek talán a legnagyobb oka, hogy a Qualcomm Snapdragon 780G gyártása gyakorlatilag megszűnt a globális chiphiány miatt, és ebbe a Snapdragon 778G került. Bár papíron egy kicsit gyengébb ez a lapka, a gyakorlatban ezt nem igazán lehet róla elmondani.

MIUI 12-vel érkezik a telefon, de előre láthatólag a jövőben meg fog kapni három nagy Android frissítést, és 4 évig lesz támogatott a biztonsági frissítések által.

Az NE elvileg ugyanazon az áron kapható, mint az előd, de a gyakorlat sokszor mást mutat, itthon pedig ez a típus alig kapható. Banggoodon is csak a legkisebb verziót vásárolhatjuk meg egyelőre, 111 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, szállítási költséggel együtt.

hirdetés