hirdetés

Már kapható a Teclast X6 Plus táblagép

hír
Már kapható a Teclast X6 Plus táblagép 1
írta: SonkaMod
2021-05-17

Még az előző hónapban jelentette be a Teclast a következő Tabletjük, az X6 Plus érkezését. Az értékesítés kezdete május 10-re volt időzítve, de egyelőre nem sok helyen lehet kapni. A Banggood kínálatába már bekerült a gép, de egyelőre csak billentyűzet nélkül elérhető a Windows-os táblagép.

A gépet előre telepített Windows 10 Home operációs rendszerrel szállítják, így a szoftveres környezet adott szinte bármire. Az 5000 mAh-s (38 000 mWh) akkumulátor kérdés, hogy mekkora üzemidőre képes, erről egyelőre nincsenek információink, de mivel powerbankről is tölthető, így ennek a jelentősége már nem annyira nagy, mint pár évvel ezelőtt.

A Teclast X6 Plus tablet főleg a kijelzőjével tűnik ki a tömegből. Ritka az ilyen nagy felbontású tablet a piacon, főleg ebben az árszegmensben. A Celeron processzor lehetővé teszi, hogy tényleg kiváltsunk vele egy laptopot és alapfelhasználásra elegendő is egy ilyen rendszerchip. Utazgatós, filmezős, emailezős, szövegszerkesztős, preziösszerakós, szörfölgetős gépnek ideális választás, főleg, ha megjelenik majd a hozzácsatolható mágneses klaviatúra is. A Bangoodon már elindult a készülék értékesítése, 127 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni EU Priority Line szállítással, ami áfa- és vámmentességet garantál.

hirdetés