hirdetés

Már jó alapporszívó áron megvásárolható a Roidmi F8E

hír
Már jó alapporszívó áron megvásárolható a Roidmi F8E 1
írta: SonkaMod
2021-09-29

Amikor a Dyson után elkezdtek akkumulátoros porszívókat gyártani a kínaiak, a Roidmi volt az egyik első piaci szereplő, akik rendkívül minőségi terméket tudtak felmutatni a témában. Az a gép az F8 volt, ami elképesztően jó minőségével és elég magas árával sokkolt, de tagadhatatlanul egy lavinát indított el. Azóta már rengeteg jó termék van, az F8 pedig már nem kapható, csak az utódja, az F8E, ami gyakorlatilag egy ráncfelvarrott újrakiadás.

A gép felszereltségébe nem tartozik bele a flexibilis cső, viszont adnak hozzá atkaeltávolító fejet, egy kefés fejet, szűkítőt, alumínium toldócsövet, töltőt és mágneses falitartót. A gép minőségi anyaghasználatában nem kételkedhetünk, a Roidmi csodálatos gépeket szokott készíteni, és ez az F8E ráncfelvarrott gép is jól sikerült. Jelenleg ez a gyártó legolcsóbb modellje.

Eleinte ez a porszívó sem volt az olcsó kategóriában, hiszen nagyjából 70 000 forintba került. Aztán idővel ez mérséklődött, és most már a Banggoodon a BGCZRHF8E kuponkóddal 43 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni csehországi raktárból. Ez pedig egy jó alapporszívó árával vetekszik, és valójában az F8E az is, csak éppen nagyon jó minőségű. Szó mi szó, ennyiért nagyon jó vételnek mondható.

hirdetés