hirdetés

Már előrendelhető a BlitzWolf BW-GC8 és GC9 gamer szék

hír
Már előrendelhető a BlitzWolf BW-GC8 és GC9 gamer szék 1
írta: SonkaMod
2021-02-17

Mivel a BlitzWolf hivatalos oldalán már egy ideje látható, hogy jönni fognak ezek a székek is, ezért nem lepődtünk meg, hogy a Banggood kínálatában is megjelentek. Ezek megint gamer ülőalkalmatosságok és a drágább kategóriából, így mindenfajta extrával felszerelték őket. A GC8 például LED világítást kapott, a GC9 pedig prémium anyagokból építkezik, legalábbis a gyártó állítása szerint. Természetesen csak BlitzWolf mértékkel nézve drágák, hiszen a borsosabb árú termék is csak 62 500 forint.

BlitzWolf BW-GC9

Ez a szék egészen elegáns lett, nincsenek hivalkodó színei és világítása, hanem vékony aranycérnával varrtak bele rombuszmintákat. Nyilván ízlés kérdése a dolog, de nekem a fekete-arany színkombináció általában nem jön be, ez mégis egészen tetszik. Ennek 135 fokban dönthető a háttámlája és szintén kapott hintamechanikát is. Ezen az ülőalkalmatosságon szinte minden állítható, így az ülésmagasság, a deréktámasz, a karfa is személyre szabható, és nyaktámasszal is rendelkezik. Külön taglalják a sajtóanyagban, hogy prémium műbőr anyag a bevonat, ami kopásálló és jól szellőzik. A BIFMA 5.1-es tesztnek pedig ezt a modellt is kitették, és elvileg bírta.

Ez a Blitzwolf szék már egyáltalán nem olcsó, legalábbis a kínai székek között biztosan nem, hisz előrendelésben kerül 62 500 forintba. Viszont ezt is ingyen szállítják ki és csehországi raktárból küldik.

hirdetés