hirdetés

Már csak 15 700 forint az Orico JX-703 masszázspisztoly

hír
Már csak 15 700 forint az Orico JX-703 masszázspisztoly 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-01-13

Jobb ajánlatot aligha találunk most masszázspisztolyra, hiszen az Orico vadiúj megjelenése mindenhol máshol sokkal drágább. Még mi is csak ez év elején számoltunk be róla, hogy már rendelhető, erre a Banggood máris olyan kedves volt, hogy jócskán leszállította az árát egy kuponnal. Míg pár nappal ezelőtt még majdnem 24 000 forint volt, most már csak 15 700 forintba kerül.

A géphez hatféle fejet csomagol a gyártó, amik mind-mind a különböző izomcsoportokra vannak, de ezt nem kell szigorúan betartani, azt kell használni, ami jólesik. Néha fájhat a használata, hiszen az igazi masszázs is lehet fájdalmas, csak arra kell figyelni, hogy ne érjünk vele csontot, mert az már nem tesz jót.

A gép csak nemrég jelent meg a Banggood kínálatában, és 23 700 forintos árral nyitott. Alapvetően ez nem egy magas összeg, de a Banggood most adott hozzá egy kupont, amivel még jóval barátibb árat érhetünk el. A BGda9c90  kuponkóddal 15 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg az Orico JX-703-at, ráadásul ingyenes szállítással. Ez az eszköz a hivatalos aliexpresses forgalmazónál sokkal drágább, ennek a tükrében ez egy nagyon jó vételnek tűnik.

hirdetés