hirdetés

Már Banggoodon is kapható az Orico masszázspisztolya

hír
Már Banggoodon is kapható az Orico masszázspisztolya 1
írta: SonkaMod
2022-01-03

2021 egyik legnagyobb slágere volt a masszázspisztoly. Az utóbbi két évben ismerkedtek meg az emberek ezzel a kütyüvel, és mivel sokan sportolnak vagy fáj valamijük, így elég gyorsan el is terjedt. Az eszköz működése egyszerű, viszont így is sokat segíthet az izmaink lazításában. Gyakorlatilag önmagunkat tudjuk vele masszírozni, és igen hatásosan. Bár az Orico leginkább a töltőkről és egyéb számítástechnikai eszközökről lett ismert, ők is gyártanak már egy ideje masszázspisztolyt. A Banggoodon pedig mostantól az ő termékük is elérhető.

A hátoldalára kerültek a gombok, és a kijelzők, amik rendkívül felhasználóbarátak. A bekapcsológomb került középre, a két oldalán pedig a sebesség növelő és csökkentő gombok láthatók. 1200 és 6200 RPM között állíthatjuk a sebességet, ráadásul szinte fokozatmentesen, mert 30 féle fokozattal rendelkezik. LCD kijelzőn mutatja, hogy épp mennyire erős a masszírozás, illetve az akkumulátor töltöttségét is mutatja százalékos formában.

Az Orico JX-703 masszázspisztolyt eddig Aliexpressen lehetett megvásárolni. A hivatalos store elég drágán kínálja, nagyjából 36 000 forintot kérnek érte. A Banggoodon viszont már sokkal olcsóbban megrendelhető, csak most került rá a termékpalettára, és csupán 23 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes és áfamentes szállítással.

hirdetés