hirdetés

Már 200 dollár alatt a Midea M7 robotporszívó ára

hír
Már 200 dollár alatt a Midea M7 robotporszívó ára 1
írta: SonkaMod
2021-09-24

Jelenleg nem lehet 200 dollár alatt olyan fejlett és erős robotporszívót kapni, mint a Midea M7. Ez a típus a megjelenése óta egyre csak olcsóbb lesz, amivel legalább mi jól járunk, ráadásul már nemcsak az Aliexpressről, hanem akár a Geekbuyingról is meg lehet rendelni. A gép rendkívül erősen szív, tud feltörölni, LIDAR szenzorral készít térképet, és nagyon fejletten kezeli az alaprajzokat, teljesen a lakásra tudjuk szabni a takarítási sémákat.

A gép kezeli a virtuális falakat és a no-go zónákat, tehát tudunk tőle elzárni területeket, amikre nem hatol be. A gép feltörlési funkcióval is rendelkezik, bár nem annyira fejlettel, mint a Midea M7 Pro. Ez egy sima vízpumpás megoldás, aminek állítható az adagolása.

A gép továbbra is Aliexpressen a legolcsóbb, és már 200 dollár alatt rendelhető, a M7RC60 kuponkóddal mindössze 59 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Ha valakinek szimpatikusabb a Geekbuyingos rendelés, akkor már onnan is megvásárolható, a MIDEAM7 kuponkóddal 66 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. A gép nagyon megéri az árát, az EU raktáras rendelések miatt pedig gyorsan ki is szállítják, teljesen áfamentesen. Ebben az árkategóriában ennél erősebb gép jelen pillanatban nincsen.

hirdetés