hirdetés

Mágneses Baseus LED lámpát találtunk Banggoodon

hír
Mágneses Baseus LED lámpát találtunk Banggoodon 1
írta: Atika
2021-11-06

A Baseus mindig meglep minket valamilyen szemet gyönyörködtető, de közben hasznos termékkel. Az új LED lámpájuk is ilyesmi lett, kellemes dizájn és remek funkciók jellemzik. Mágnesesen vagy ragasztással is rögzíthető bárhová, beépített akkumulátora van, állítható a fényereje és még dönthető is a lámpateste. 6300 forintért nagyon jó vételnek ígérkezik.

A Baseus LED lámpáját főleg asztali fénynek, olvasáshoz, tanuláshoz találták ki, éppen ezért 4000 kelvines színhőmérséklettel világít, ami nem fárasztja annyira a szemet. A beépített 1800 mAh-s akkumulátorral akár 24 órán át is képes működni, de ha lemerülne, akkor Type-C porton keresztül bármikor újratölthetjük. A 276x35x42,5 milliméteres méretekkel rendelkező lámpának van egy fali dokkolója, amit felragaszthatunk, és arra mágnesesen helyezhető rá a lámpa, tehát hordozható is marad. A fényereje fokozatmentesen állítható a rajta elhelyezett érintőgombok segítségével. A lámpatest 80 fokban elfordítható, így falra helyezve is az asztalra tudjuk irányítani a fényét.

Külön piros pont jár azért, amiért kapott egy időzített kikapcsolásra alkalmas gombot, amelyet megnyomva 30 másodperccel később kapcsol csak le a kütyü, így van időnk távozni a szobából vagy ágyba bújni, amíg még világít.

A Baseus kiváló LED lámpájáért 6300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell kifizetnünk, ha felhasználjuk a BGTYOU867 kuponkódot. Ez az ár már tartalmazza a minimális szállítási költséget is, további díjakkal pedig nem kell számolni.

hirdetés