hirdetés

Lenovo Xiaoxin Pad az ár/érték bajnok sláger tablet

hír
Lenovo Xiaoxin Pad az ár/érték bajnok sláger tablet 1

Forrás: Aliexpress, Cutesliving Store

írta: Don Kartács
2024-01-09

A Lenovo Xiaoxin Pad egy decens, belépőkategóriájú tablet, ami a Snapdragon régebbi lapkája, a 680-as köré építkezik. Még ez is tisztességesen mozgatja a rajta levő Androidot, ráadásul elég olcsón vihető haza és szerintem meggyőzőbb termék, mint mondjuk egy Chuwi vagy Blackview táblagép. A 4/64-es variánst vihetitek a legolcsóbban haza, ami az AENYA10  vagy a 24WS10  kuponkóddal csak 44 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Ilyen minőségű tabletet ennyiért máshol nem találtok.

A hardver az Android 12-es verzióját futtatja, de a forgalmazó saját maga global firmware-rel frissítette. Természetesen a rendszer a stylust is támogatja, így digitális jegyzetfüzetnek is használható a tab. Ezzel a hardverrel bőven lehet játszani is, amit 4 darab hangszóró is támogat. A WiFi kétsávos, BT szabványból az 5.1-et támogatja és egy micro SD kártyával is bővíthető a háttértár.

Ilyen processzorral és hardverrel nem igazán szokott olcsó lenni egy tablet, de a Lenovo Xiaoxin Pad 2022 most csak 44 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha beírjuk hozzá az AENYA10  vagy a 24WS10  kuponkódot. Ez a 4/64 GB-os modellre vonatkozik, de a 6/128-as sem rossz vétel, azért ugyanennek a kuponkódnak a felhasználásával 48 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a szállítás mindkét esetben ingyenes. Én az utóbbit vinném, mert a sok memória egy fokkal időtállóbbá teszi, mint a kisebb variánst.

hirdetés