hirdetés

Legyen egy BlitzWolf gázgrill a család karácsonyi ajándéka

hír
Legyen egy BlitzWolf gázgrill a család karácsonyi ajándéka 1
írta: SonkaMod
2021-11-26

Az biztos, hogy nem sok családban hoz a Jézuska a fa alá gézgrillt, de nem is igazán férne be alá. Pedig biztos van pár családapa és családanya, aki örülne egy ilyennek, még úgy is, hogy nem lehet rögtön kipróbálni a hideg miatt. A nyárestéinket tudja bearanyozni egy profi grillező, és most Kínából igazán jó áron szerezhetjük be a BlitzWolf négyégős gázgrilljét a Black Friday alkalmából.

Négy gázégője van, piezoelektromos gyújtással, és ezeknek az erőssége fokozatmentesen állítható, így nem kell feltétlenül az egész grillt begyújtani, ha csak kisebb társaságra sütünk. Az égőket fém lapok védik, így nem árt meg nekik a lecsöpögő zsír. Csepptálca is van az égéstér alatt, ez pedig egy mozdulattal kihúzható, és így egyszerűen tisztítható. Leereszthető tetővel rendelkezik, ezen egy hőmérő található, így tudjuk, hogy milyen hőmérsékleten sülnek az ételek. Nagyon fontos, hogy kell hozzá vásárolni nyomásszabályzót, de más kellék nem kell hozzá. Magyarországon a 28-30/37 mbar-os kivitelt kell választani.

Eleinte ez a grill még 100 000 forint körül ment, de az idő és a Black Friday sok mindent felülírt. Jelenleg a Banggood csehországi lerakatából rendelhetjük meg, szállítási költséggel együtt 76 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. És bár elég extrém karácsonyi ajándék, de nem elképzelhetetlen, hogy sokan örülnének egy ilyennek.

hirdetés