hirdetés

Leárazott, 60 darabos szerszámkészlet a Xiaomi holdudvarából

hír
Leárazott, 60 darabos szerszámkészlet a Xiaomi holdudvarából 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2020-10-01

A Jiuxun nevű szerszámmárka a Xiaomi által pénzeltek csoportjába tartozik, így a csomagolásán is egyből látszik, hogy a neves márka adja hozzá a nevét. Joggal gondolhatnánk, hogy a 60 darabos készlet drága, de szerencsére ez nincs így. Nem sok helyen kapható, az átlagára 15 000 forint körül alakul. A Geekbuying ilyen téren kakukktojás, náluk olcsóbb, és néha szokott akciós is lenni. Most is épp elérhető rá egy jó kupon, így bőven 10 000 forint alatt megvásárolható.

Csavarhúzónyél: Erre tudjuk a különböző biteket tenni, illetve az adapter segítségével a dugókulcs fejek is erre mennek rá.

Imbuszkulcsok: 5 darab.

Bitfejek: 4, 5, 6, PH1, PH2, PZ1, PZ2, T15, T60 + 1 db adapter a dugókulcsokhoz.

Dugókulcs fejek: 4 db.

Fázisceruza: alapszintű villanyszereléshez elengedhetetlen, a legtöbben csak arra használják, hogy áramtalanítás esetén ellenőrizzék, hogy valóban biztonságosan bütykölhetnek-e.

Szigetelőszalag: nagy igazság, hogy a barkácsolók nagy kedvence a WD-40 és a szigszalag, tehát könnyen belátható, hogy erre bármikor szükség lehet.

Csavarhúzók: a leggyakrabban használt, csillag- és laposfejű csavarhúzókat külön is mellékelték, hogy az ilyen jellegű munkákhoz ne feltétlen kelljen a bites csavarozóhoz nyúlni.

Csavartartó doboz: átlátszó kis műanyag dobozka, ahova az éppen aktuális szereléshez szükséges szögeket, tipliket, csavarokat tehetjük. A Jiuxun van olyan kedves, hogy ezt előre teletömi a vásárlónak, ez akár még jól is jöhet, ha éppen kell belőle valami.

A szerszámkészlet elég impozáns felhozatallal büszkélkedhet, ehhez képest a Geekbuyingon nagyon jó áron elérhető. A 4TJ2QP6B kuponkóddal, szállítással együtt is mindössze 9200 forintba kerül. Németországi raktárból küldik, így nagyon gyorsan ki is szállítják, teljesen áfa- és vámmentesen.

hirdetés