hirdetés

Ldnio USB-s fali elosztó kapható PD csatlakozóval

hír
Ldnio USB-s fali elosztó kapható PD csatlakozóval 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-12-31

Egyre több elosztón találhatunk már USB portokat, amiket azért szeretünk, mert így nem kell töltőt vennünk külön, legalábbis kevesebbet kell. Az Ldnio SC2311 elosztón egyből három darab ilyen portot is találunk, de a 230 voltos csatlakozót is megkétszerezi. A kütyünek egyéb előnyei is vannak, és ebből az egyik az, hogy igen baráti áron megvásárolható.

Az elosztót egy gombbal lehet áram alá helyezni, és van benne még egy érdekesség, ami az alján keresendő: beépített LED világítás került rá, melyet érintőgombbal lehet kapcsolgatni. Ennek akkor lehet értelme, ha mondjuk a konnektor az asztalunk lapja felett helyezkedik el, illetve még éjszakai fénynek lehet használni.

Többfunkciós létére egyáltalán nem drága az Ldnio SC2311. Ha szükségünk van egy ilyesmi elosztóra, akkor ennyit érdemes rá kiadni. Ha viszont több dugaljt szeretnénk, akkor válasszuk inkább a Tessan kocka alakú modelljét. Az Ldnio SC2311 a BGc796f8  kuponkóddal 5900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és ebben az összegben már a szállításnak a költsége is benne van.

hirdetés