hirdetés

Kuponnal még olcsóbb az ár/érték bajnok BW mennyezeti lámpa

hír
Kuponnal még olcsóbb az ár/érték bajnok BW mennyezeti lámpa 1
Atika
írta: Atika
2021-11-25

A BlitzWolf BW-CLT1 okos mennyezeti lámpa egy kész csoda, tekintve, hogy mennyiért adják. Állíthatjuk a fényerejét, színhőmérsékletét, és még egy extra LED sorral is ellátták, ami felfelé világít, ezzel hangulatosabbá varázsolva a helyiséget. Az ára a Black Friday alatt megint kiváló, annyiba kerül, mint itthon egy buta LED lámpa.

A BlitzWolf BW-CLT1 a példa arra, hogy nemcsak az európai gyártók tudnak kiváló termékeket alkotni. Ez a lámpa tud mindent, amit egy modern mennyezeti világítástól elvárhatunk, mégis olyan áron kínálják, hogy nem lehet otthagyni. Átmérője nem túl nagy, mindössze 30 centiméteres, viszont 78 darab SMD2835-ös LED van benne, amiknek a maximális fényerejük 2200 lumen, ezt pedig 32 watt teljesítményfelvétel mellett hozzák, ami bőven elegendő tud lenni 15-20 négyzetméter bevilágítására. A LED-ek színhőmérséklete 2700 és 6500 kelvin között állítható, és természetesen a fényerejét is lehet szabályozni.

A fő LED-eken kívül van még benne 42 darab SMD5050-ös RGB dióda is, amik a mennyezet fele irányulnak, ezek hangulatvilágításként funkcionálnak. Tetszőleges színnel világíthatjuk meg vele a plafont, de ki is lehet kapcsolni, ha nincs rá szükségünk, és szerencsére az irányítása független a fő világítástól.

A lámpa okos, tehát kapcsolódik a WiFi hálózatra, így pedig tudjuk okostelefonról vezérelni. A BlitzWolf saját applikációjával, illetve a Smart Life és Tuya alkalmazásokkal képes együttműködni, amelyek segítségével akár a világ másik végéről is kapcsolgathatjuk a lámpát. A mobilról tudjuk időzíteni, hangutasítással vezérelni, és a már említett színeket, színhőmérsékletet és fényerőt állítani.

Mi magunk sem értjük, hogy hogyan fért bele ebbe az árba a fent felsorolt összes funkció. Az IKEA buta, LED-es, 1800 lumenes terméke kerül 13 000 forintba, ahhoz képest pedig a BlitzWolf egy sokkal jobb termék, mégis megrendelhető már 13 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ha felhasználjuk a BGHU1292  kuponkódot. Még a szállítás is ingyen jár hozzá, EU-ból küldik, importköltségek pedig egyáltalán nem terhelik.

hirdetés