hirdetés

Közel féláron kapható a Nextool 6 az 1-ben túlélő kütyüje

hír
Közel féláron kapható a Nextool 6 az 1-ben túlélő kütyüje 1
írta: molcsa
2021-11-21

Nehéz pontos nevet adni a Nextool eszközének, hiszen nagyon sok funkciót egyesít egy kütyüben, és mindegyik kulcsfontosságú lehet egy hosszú túrázás, baleset vagy természeti katasztrófa esetén. Kívánom, hogy utóbbi kettőben ne legyen részetek soha, de elővigyázatosságból sem árt, ha tartotok egy ilyen eszközt otthon. A Nextool kütyüje ugyanis rádió, elemlámpa, lézeres jelzőfény, power bank és hangjelző egyben, ami akár kézi tekeréssel is feltölthető. Mindezért most egy nagyon jó kuponnak hála csak 16 300 Ft-ot kérnek a Banggoodon.

Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy milyen esetekben lehet hasznos egy ilyen eszköz, de az tény, hogy szinte minden ellen be van biztosítva. 4500 mAh-s beépített aksival rendelkezik, amivel 60 óra rádióhallgatást, 16-100 óra zseblámpázást és 10 óra hangjelzést biztosít. Ezen kívül természetesen hagyományos power bankként is használható. Ha pedig lemerülne, akkor a Type-C port mellet a hátulján található kézi tekerő kurbli segítségével is feltöltehető. A rádió FM és AM jeleket is képes fogni, így képben maradhattok a történésekkel, ha elszigetelt helyzetbe kerülnétek.

A zseblámpának egy magas és egy alacsony fényerejű módja is van, és maximum 200 lumenre képes, ami már elég jó. Ezen kívül villogó jelzőfénynek is használható. De erre a célra ott a lézerfény is, amivel nagy távolságra is jelezhettek pl. egy mentőcsapatnak, füstben ez különösen jól látható. Van továbbá egy jelzőhang funkciója is, ilyenkor jó hangos (80 dB) csipogás és szimulált emberi hang kombinációját adja ki, ezzel segítve, hogy megtaláljanak. A funkciók között fizikai nyomógombokkal lehet navigálni, és monokróm LCD kijelzőn követhető nyomom a működési állapot.

A Nextool 6 az 1-ben túlélő eszközést most 16 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a Banggoodon, ha használjátok a BG11d91d  kuponkódot. Kínai raktárból érkezik, de semmi plusz költség nem rakódik már az árra, mindegy milyen szállítási móddal rendelitek.

hirdetés