hirdetés

Könnyebb a metszés az elektromos metszőollóval

hír
Könnyebb a metszés az elektromos metszőollóval 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-03-27

Az elektromos vagy pneumatikus metszőollók a nagyobb gazdaságokban már alapfelszerelésnek számítanak, de otthoni felhasználásban még nagyon nem terjedt el. Ennek az egyik fő oka, hogy nagyon drága egy ilyen szerkezet, így sokan nem ruháznak be rá, hiába elérhető. Egy kínai variáns viszont egyáltalán nem megfizethetetlen, és ha nem csak egy-két fát kell megmetszeni, akkor nagyon jó szolgálatot tesz, mert könnyebb vele a munka. A Banggoodon most egy két akkumulátoros szettet már meg lehet vásárolni 19 800 forintért, szállítási költséggel együtt.

A vágóél és az üllő rozsdamentes acélból készültek, a gép váza pedig műanyag. Az akkumulátort az aljára kell becsúsztatni, amire a hangzatos 88VF név került, de ez ne tévesszen meg senkit, az aksi feszültsége valószínűleg inkább csak 21 V. Egy telep 9000 mAh-s elméletileg, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nagyjából 3-4 óra munkaidő hozható ki vele. Csehországi raktárból két aksival rendelhető, és a töltőadapter is jár a géphez. A szerszámot az összes kiegészítővel együtt egy műanyag hordtáskában lehet tárolni, amit adnak hozzá.

Magyar beszerzési forrásokból csak nagyon drága alternatívák elérhetők, amik hobbi kertészetben nem igazán jönnek számításba, a kínai variáns viszont igencsak kedvező áron megrendelhető. Most akciósan 19 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., amiért már simán megéri, ha nagy kerttel rendelkezünk.

hirdetés