hirdetés

Kínai OBD 2 szkenner aprópénzért

hír
Kínai OBD 2 szkenner aprópénzért 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-04-22

Akik 15-20 éves autókat hajtanak, azok tudják, hogy egy kisebb javításon nem szabad fennakadni, de érdemes sok mindent saját magunknak szerelgetni, mert lehet jobban megéri a kis időráfordítást, mint a szervizköltségeket kicsengetni. Persze nem komoly dolgokról van szó, de egy ablaktörlőcseréért nem kell rögtön a szerelőhöz rohanni, ahogy egy hibakód kiolvasásához sem, ha rendelkezünk OBD olvasóval.

Ilyen kütyüket itthon is lehet kapni, de az olcsó kategória természetesen az, hogy az 1000 forintos Alisat adják háromszoros áron. Ha kintről rendelnénk, akkor maradhatunk az említett, Aliexpresses, nagyon olcsó megoldásnál, de ha egy fokkal igényesebb kütyüre vágyunk, akkor a Kuulaa OBD 2 szkennerje sokkal bizalomgerjesztőbb, és az most rendkívül jó áron vihető. Egy 4 dolláros store kuponnal és az E2X63KOL8CW1  kuponkóddal már 1900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető.

Frissítés: Elfogyott a 4 dolláros store kupon, de a 2 dolcsis még így is elérhető, így 2400 forintért vásárolható meg a Kuulaa OBD olvasó.

hirdetés