hirdetés

Kínai kiegészítő segít a covidos síelésben

hír
Kínai kiegészítő segít a covidos síelésben 1
írta: SonkaMod
2022-01-18

Teljesen abszurd állapotok uralkodnak a síelő társadalomban, mert ugyan mindenhol engedélyezett a sportolás ezen formája, és a felvonók is mennek, de igencsak korlátok közé szorítják azokat, akik szeretnének csúszni. Konkrétan Ausztriában csak az EMA által elfogadott oltásokkal lehet felvonózni, és még FFP2-es maszk is kell sok helyen. Utóbbi kényelmesebb viselésére találtunk most egy megoldást.

A kínaiak viszont árulnak ilyet is, az ő megoldásuk egy olyan kampó, ami a síszemüveg pántjára rögzíthető, így nem is kell hozzá feltétlenül sisak sem. A rögzítése pillanatok alatt megvan, és a maszkot könnyen rá tudjuk illeszteni, amikor pedig nem kell, akkor csak egyszerűen zsebre vágjuk.

A kínai megoldás sokkal olcsóbb, mint a sípályán megvenni a kiegészítőt. Aliról rendelhetjük darabját 990 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes szállítással, de ha sietősen kell, akkor lehet EU raktárból is kérni, akkor azért drágább a postaköltség miatt. Érdemes többet rendelni, mert a magas szállítási költség szinte alig változik, és általában nem egyedül megyünk síelni, tehát a társaság többi tagjának is szüksége lehet rá.

hirdetés