hirdetés

Kínából rendelhető megfizethető elektromos metszőolló

hír
Kínából rendelhető megfizethető elektromos metszőolló 1
írta: SonkaMod
2021-09-16

A profi, jól felszerelt borászatokban, ahol még kézzel szüretelnek, ott elektromos vagy pneumatikus ollót használnak. Az itthoni borászatokban még a hagyományos metszőolló dívik, otthoni felhasználásban pedig még inkább. Ez teljesen érthető, hiszen még a legolcsóbb megoldás is 60 000 forint, de a profibbak inkább kétszázezer forintba kerülnek. Kínából viszont kapható viszonylag alacsony áron akkumulátoros olló, amit most 18 000 forint alatt meg lehet rendelni. Természetesen nem profi, de a ház körül megteszi.

A vágóél és az üllő rozsdamentes acélból készültek, a gép váza pedig műanyag. Az akkumulátort az aljára kell becsúsztatni, amire a hangzatos 48VF név került, de ez ne tévesszen meg senkit, az aksi feszültsége valószínűleg inkább csak 21 V. Egy telep 9000 mAh-s elméletileg, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nagyjából 4 óra munkaidő hozható ki vele. Csehországi raktárból egy és két aksival is rendelhető. Akinek sok a metszenivalója, annak mindenképp ajánlott a kétakkus változat. A szettbe tartozik még a töltőadapter, szerszámok a szereléshez és egy kis kenőanyag. A gépet az összes kiegészítővel együtt egy műanyag hordtáskában lehet tárolni, amit adnak hozzájuk.

Az itthoni elektromos metszőollóknál ez a darab fényévekkel olcsóbb, és az otthoni hobbikerthez úgysem kell profi felszerelés. Ezzel a kütyüvel egyszerűbb a metszés és a gallyazás, az idősebbek számára is könnyebb így a kerti munka. Az egy aksis olló Csehországból rendelve, a BGHU0998 kuponkóddal mindössze 14 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, két akkumulátorral pedig 17 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Szállítási költséget nem kell rá fizetni, és természetesen áfamentesen küldik a szerszámot.

hirdetés