hirdetés

Kijött a legújabb Oclean csúcsfogkefe, az X Pro Elite

hír
Kijött a legújabb Oclean csúcsfogkefe, az X Pro Elite 1
írta: SonkaMod
2021-03-29

Az Oclean legújabb zászlóshajója megérkezett, ami az X Pro Elite nevet kapta, tehát maradt a gyártó az X elnevezésnél. Azért pár dologban fejlődött a kütyü, és csak remélni tudjuk, hogy a kijelzője is jobb lett már.

A fogkefe 800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ezzel körülbelül 35 napig teszi a dolgát töltés nélkül, így egy utazásra nem kell magunkkal vinni a dokkolóját. IPX7 vízállósággal rendelkezik, nyugodtan nyakon önthetjük vízzel, ami egy fogkefénél azért alap.

Reméljük, hogy nemcsak papíron fejlődött a termék, hanem valójában is többet kapunk az X Pro Elite-tel, mint az elődeivel. Az ára teljesen korrekt, Banggoodon a BGS20362 kuponkóddal 18 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, de ebben már benne van az igen magas díja az EU Priority Line szállításnak is.

hirdetés