hirdetés

Kijelző és aksi is van az akciós szappanadagolóban

hír
Kijelző és aksi is van az akciós szappanadagolóban 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-03-30

Az érintésmentes szappanadagolók a COVID-19 járvány felfutása óta nagy népszerűségnek örvendenek, és sokan rájöttek arra, hogy felesleges fogdosni a szappanadagolót, ha nem muszáj. Ez még az otthoni felhasználásra is igaz, hiszen általában még piszkos kézzel nyomjuk meg az adagoló fejét, így azon marad mindig egy kis kórokozó. A Banggoodon most egy olyan adagolót rendelhetünk meg akciósan, ami érintésmentesen működik, beépített akkumulátorral rendelkezik és falra szerelhetjük, de teljesen fúrásmentesen.

A falra szerelhetőség azért jó egy szappanadagolónál, mert nem foglal helyet, és alatta sem lesz olyan koszos a fajansz, ahogy az a többi eszköznél megfigyelhető. A szappanadagolónak van egy dokkolója, amit öntapadós ragasztóval lehet felhelyezni, és az eszközt erre lehet rápattintani. Egy mozdulattal el is távolítható, például, ha töltéskor máshol tennénk töltőre.

Ahhoz képest, hogy állítható mennyiséget nyom ki, és beépített akkumulátoros, meglepően jó áron megrendelhetjük Banggoodról. A BG08368d kuponkóddal 6600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjuk szállítási költséggel együtt, az ár pedig még az áfát is tartalmazza.

hirdetés