hirdetés

Kevesebb, mint két óra van hátra az akcióból

Utolsó lehetőség a kuponok beváltására

hír
Kevesebb, mint két óra van hátra az akcióból 1
írta: Rolla
2019-11-13

Az utolsó két órában még igyekszik megtolni az Aliexpress a vásárlási kedvet kuponokkal és akciókkal. Az egész oldalon felhasználható kódok mellett olyan rejtett lehetőségeket is találtok, amiket kifejezetten az adott bolt kínál, ami lehet akár 50 százalékos kupon vagy több termék esetén nagyobb kedvezmény. Emellett ne felejtsétek el átnézni a kupongyűjteményeteket sem, hiszen 9 órakor rengeteg kód lejár.

Ezek mellett ha szerencsétek van, akkor még tudjátok használni a tegnapi kuponokat is, amiket bolttól függetlenül beválthattok. A GO11 kóddal $5 kedvezmény jár $50 feletti rendelésre, a FINAL11 kóddal pedig $10 kedvezmény $100 feletti rendelésre.

A boltoknál is tart az after-láz, így ha van kedvenc selleretek, akkor látogassátok meg az oldalát, hátha zárásképpen ő is kitalált valami akciót. A Ugreen például három termék vásárlása esetén 5, öt termék esetén pedig 8 százalék kedvezményt ad a végösszegből, és a Teclastnál is élnek még a kuponok, ha tabletet vásárolnátok.

Ha pedig mindent átnéztetek és felhasználtátok az értelmes kuponjaitokat, akkor nincs más hátra, mint hátradőlni, és lélekben felkészülni a Black Friday-re, ami november 29-én lesz.

hirdetés