hirdetés

Kétféle Xiaomi Book Air 13 is kedvező áron rendelhető

Nemcsak kínai kiváltság

hír
Kétféle Xiaomi Book Air 13 is kedvező áron rendelhető 1

Forrás: Geekbuying

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-04-20

A Xiaomi Book Air 13 notebook legújabb, 2022-es változata sajnos a magyar piacra nem érkezett meg hivatalosan, pedig egy szép, könnyű gép, aminek gyönyörű a kijelzője, megfelelően erős hardver van benne, az ára pedig ugyan nem alacsony, de a szegmensben valahol a középmezőnyben helyezkedik el. Nekünk nagyon tetszik, a Geekbuyingon pedig kedvező áron hozzá lehet jutni kétféle változatban is.

58,3 Wh-s akkumulátor van benne, amit USB Type-C töltővel lehet feltölteni, és egyhuzamban akár 12,3 órát is tud menni. Csatlakozó nincsen rajta túl sok, két darab Thunderbolt 4-gyel kell beérni, de egy dokkolóval ez nem lehet probléma, illetve egy audio jack található még rajta. A bekapcsológomb is oldalra került, ami ujjlenyomat-olvasós ráadásul, illetve a Xiaomi Stylus tölthető rajta egy helyen oldalt, indukciósan.

Windows 11 operációs rendszerrel érkezik, ami jogtiszta, de kínai verzió. Ez annyit takar, hogy kínai és angol nyelv van csak benne alapból, de utólag lehet rá telepíteni a magyar nyelvi csomagot is, ha valakinek az lenne a szimpatikus.

A gép kedvező áron vásárolható meg a Geekbuyingról, hiszen a Core i5-ös modell a 7YVDW7SI  kuponkóddal 325 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, a Core i7-es variáns pedig a 7YVE02A6  kód beírásával 387 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető. A Priority Line szállítási móddal semmilyen plusz költséget nem kell rá fizetni.

hirdetés