hirdetés

Két érdekes termék olcsón a Hekkától

hír
Két érdekes termék olcsón a Hekkától 1

Forrás: Hekka

írta: Don Kartács
2022-07-06

A Hekka egy feltörekvő kínai webshop, ami nektek azért jó, mert kénytelen nyomott árakat adni, hogy pariban legyen a régebbi motorosokkal. Most két termékkel hódít, egy AMOLED kijelzős okosórával, és a már jól ismert Roborock csúcsporszívóval, az S7-tel. Előbbit kínai raktárból, utóbbit pedig az EU-ból lehet beszerezni.

Az aktivitásmérő Kínából érkezik, ingyenes szállítás mellett, 19 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetni érte a HEKKA29-10  kuponnal, az áfát pedig a Hekka fizeti a termék után.

Roborock S7 – Legenda vagyok

A Roborock S7-ről már sokat szónokoltunk, ez jelenleg a Xiaomi ökoszisztéma csúcsporszívója, elég sok dolgot tud, amit a konkurensek nem. Cserébe elég borsos árcímkéket szoktak ráaggatni, de a Hekkánál 157 000 Ft-ért el lehet hozni a terméket, ami a jelenlegi horribilis dollár/forint árfolyam mellett nem is olyan sok. A kinézete és az anyaghasználata kiváló, tipikus xiaomis az összhatás. Mindent tud amit kell, kismillió szoftveres funkcióval rendelkezik, több szintet kezel, lerakhattok no-go és no-mop zónákat, a térképet szobákra bonthatjátok, szóval fullos.

A szívóereje 2500 pascal,

ami soknak számít és természetesen ez is több szintben szabályozható. A nagy truváj azonban nem a fent felsoroltak, hanem a VibraRise funkció, ami tulajdonképpen a felmosással egyenértékű. Ennek lényege, hogy a felmosópárnát képes percenként háromezerszer megrezegtetni az S7, ezzel szimulálva a dörgölést, így mindenféle makacsabb koszt is képes eltávolítani a padlóról. Ultrahangos érzékelőivel bejelöli a térképen a szőnyegeket, és ezekhez funkciókat társít, vagyis nem kell no-mop zónákat kijelölnötök a drapériákon, illetve automatikusan fel is emeli a felmosóplatnint, ha ilyen területre ér. Így nem vizez feleslegesen, és a folyadék mennyiségét is vízpumpával szabályozza, tehát bármikor belenyúlhattok a folyamatba, ha azon változtatni akartok.

A legek legjéért 157 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a HekkaAFFS7  kuponkóddal, a termék EU raktárból érkezik, a szállítás ingyenes.

hirdetés