hirdetés

Két darabos napelemes, mozgásérzékelős lámpa akció

hír
Két darabos napelemes, mozgásérzékelős lámpa akció 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-02-17

A kültéri világítást megoldani nem is olyan egyszerű feladat, mert nem egyértelmű, hogy hol lehet kivezetni a házból az áramot. Emiatt lettek nagyon népszerűek a napelemes megoldások, hiszen ezek számára nem kell külön áramforrást biztosítani, mert az energiát a napból nyerik, és egy akkumulátort töltenek vele, ahonnan vissza tudják táplálni magukat. A BlitzWolfnak is van számos ilyen eszköze, ezek közül az BW-OLT3 egy egyszerűbb darab, ami jelenleg már Somoreal SM-OLT3 név alatt fut. Az ára miatt lehet igazán szeretni, mert nemcsak jól működik, de olcsó is. Most a két darabos pakk 6500 forintért rendelhető meg, ami mindössze 3250 forintos darabárat jelent.

Követi a jól bevált sémát a Somoreal SM-OLT3, így a tetetjére napelem került, és rendelkezik még négy LED-ekkel megszórt panellel, amikből egy előre néz, egy lefele, kettő pedig oldalra. Összesen 32 darab világító dióda kapott rajta helyet, melyek 6500 kelvines színhőmérséklettel rendelkeznek és az együttes fényerejük 200 lumen. Az eszköz közepére került a látványos mozgásérzékelő szenzor, ami 120 fokos „látószöggel” rendelkezik 8 méter távolságban. Ha este van, azaz nincs fény, akkor mozgást érzékelve rögtön felkapcsol, majd ha nincs további input, akkor fél perc elteltével lekapcsol. Mivel napelemről üzemel, nem kell elemmel vagy vezetékes árammal babrálni, az 1200 mAh-s akkut a nap ereje tölti fel.

Abszolút kültéri felhasználásra tervezték, jól bírja a hideget, a meleget, valamint vízálló is és az eső nem árt meg neki.

Jelenleg Somoreal SM-OLT3 néven fut, de valójában ugyanaz, mint a BlitzWolf BW-OLT3 volt. A gyártó világítástechnikai eszközei ugyanis már BlitzWill és Somoreal néven futnak egy üzletpolitikai döntés miatt. Az ára viszont alacsony maradt, a Banggoodon akciósan 6500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, szállítási költséggel együtt. Ez pedig azt jelenti, hogy a darabára 3250 forint, mely igencsak nem hangzik rosszul.

hirdetés