hirdetés

Két BlitzWolf powerbanket is olcsón rendelhettek meg

hír
Két BlitzWolf powerbanket is olcsón rendelhettek meg 1
írta: hajas
2021-12-08

Mindig jó, ha van az ember tarsolyában egy powerbank, hiszen senki sem szereti, ha a legrosszabb pillanatban merül le a telefonja. Most a BlitzWolf fesztivál keretein belül két különböző modellt is kedvezményes áron tudtok beszerezni, egész pontosan a BW-P11-et és a BW-P13-at.

BW-P13

A BW-P13 kapacitása ugyan kisebb, csak 10 000 mAh-s, viszont néhány extrát fel tud mutatni, ami a malmára hajtja a vizet. Például vezeték nélküli töltőt is szereltek bele, ami 15 wattos teljesítménnyel tudja tölteni az erre alkalmas telefonokat. Az akku töltöttségét LED kijelző mutatja, így pontosan látjátok, hogy mennyi szufla van még a készülékben. Ezen is több csatlakozó található, kapott micro USB-t, Type-C-t, illetve két darab USB-A-t, melyek közül az egyik QC3.0-s támogatással rendelkezik, de a PD töltést is támogatja.

Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a RendKinait17 kuponkódot, akkor szállítással együtt is csak 7700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek. Csehországból küldik, így néhány nap alatt kézbesíti a futár.

hirdetés