hirdetés

Készüljünk kínai kütyüvel a melegre!

hír
Készüljünk kínai kütyüvel a melegre! 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-04-12

Töretlen jön a nyár, ami azt is jelenti, hogy a gatyarohasztó meleg már nincs is olyan messze, mint hinnénk. A kínaiak is készülnek a ventilátor szezonra, így elkezdtek betárazni a sok légkeverő kütyüből és minden olyan eszközből, amivel valahogy elviselhetőbbé lehet tenni a meleget. A Banggoodon a Microhoo mini klímát lehet beszerezni nagyon olcsón, ami nem elég arra, hogy az egész lakást lehűtsük, de lokális hűsítésre jól működik.

A tetején érintőkijelző található, itt lehet beállítani a ventilátor sebességét 99 fokozatban, tehát gyakorlatilag fokozatmentesen. A kütyü hátoldalán kell a tápot szolgáltatni neki Type-C porton keresztül, ami azért jó, mert így lehet konnektorról és powerbankről is üzemeltetni.

A gép nem fog kiváltani egy komoly rendszert, de segít átvészelni a nyári napokat. A jó hír az, hogy ez a kütyü egyáltalán nem drága. Amúgy sem kérnek érte horribilis összeget, de most a BGMIRFCZ kuponkóddal mindössze 11 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, szállítással együtt. Ráadásul EU raktárból küldik, így még az áprilisi melegre is – ha lesz – ideér.

hirdetés