hirdetés

Készülj fel a nyárra AOCHUAN Smart XE gimballal

hír
Készülj fel a nyárra AOCHUAN Smart XE gimballal 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-06-11

Nem az AOUCHUAN a legismertebb kínai márka itthon, de aki egy kicsit is képben van a gimbalok világával, annak ismerősen csenghet. Pár éve már jelen van ez a gyártó a külföldi piacon és többféle stabilizátort kínál, egyszerűbbtől kezdve a viszonylag profiig. A Smart XE névre keresztelt modelljükkel egy kezdő is simán boldogul majd és most mindenképpen érdemes egyre beruházni, mert Banggoodról 20 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). alatt kuponozható, ingyenes szállítással.

A kütyü tömege körülbelül 350 gramm és összecsukva csak 163x108x55 milliméteres, így nem kell neki sok hely a táskádban, ha útnak indulsz. Dobozban érkezik és egy tripodot is mellékelnek hozzá, amit felcsavarozhatsz az aljára. Az üzemideje egészen szimpatikus, mert 2600 mAh kapacitású akkumulátora akár 10 órányi működést tesz lehetővé egyetlen feltöltésből, ami körülbelül 3,5 óra. Lemerülés után a Type-C portján keresztül etetheted, töltőkábelt szintén találsz majd a dobozban.

Az AOCHUAN Smart XE gimbal jó választás, ha nincsenek óriási igényeid és nem vagy még őrülten profi, ez inkább belépőkategóriás. Az árát mindenképpen megéri, mert most a Banggood oldaláról, a BGREUPAOXE  kuponkód felhasználásával 19 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted, ingyenes szállítással.

hirdetés