hirdetés

Készülhetünk a télre az akciós Viomi hősugárzóval

hír
Készülhetünk a télre az akciós Viomi hősugárzóval 1
írta: SonkaMod
2021-09-29

Már beköszöntött a borongós, hideg idő, ami most már hamarosan csak még hűvösebb lesz, és végleg télbe csavarodik az idő. A fűtési rendszerek már sok helyen leporolásra kerültek, egy-egy próbamelegítés már talán mindenhol volt, hiszen valahogy idén is fűteni kell. A kiegészítő fűtésre is érdemes gondolni, amiben most a Banggood van a segítségünkre, akik igen jó áron adják a Viomi fejlett hősugárzóját. Persze 2021-ben nem a fő fűtést oldjuk meg ilyen készülékkel, de a garázsban, a telken vagy akár a műhelyben nagyon jó szolgálatot tehet, főleg, hogy időzíthető és rendkívül gyorsan felfűt.

Hatalmas előnye az olajradiátorokkal szemben, hogy mindössze 5 másodpercen belül felfűt, így gyakorlatilag rögtön elkezd melegíteni. További plusz pont, hogy van hozzá egy távvezérlő, amivel irányíthatjuk, és előre időzíthetjük is. Például beállíthatjuk, hogy hajnalban, amikor a leghidegebb van, kapcsoljon be, éjszaka viszont ne menjen.

A Viomi hősugárzó egyértelműen egy sokkal jobb gép, mint az itthoni felhozatal nagy része. Általában nem is olcsó, viszont most a BGHU1043 kuponkóddal mindössze 25 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni. Ráadásul teljesen áfamentesen, ingyenes szállítással, EU raktárból. Ez a hősugárzó ennyire olcsó sosem volt, tehát érdemes rá lecsapni még a nagy hidegek előtt.

hirdetés