hirdetés

Kempingezzünk erőművel

hír
Kempingezzünk erőművel 1

Forrás: Banggood

írta: Bagi
2023-07-05

Mindig jól jön egy izmos power station kempingezésnél, de szerencsére az Banggood is készült a szezonra a FlashFish UA550 modell olcsósításával. Most az utóbbi egy év legalacsonyabb árán vásárolhatjátok meg ezt a brutális energiaforrást, ráadásul szuper gyorsan, szállítási költség mentesen küldik a cseh raktárukból. Nemcsak 230 V-os kimenettel rendelkezik, hanem több porttal is ellátták. Többféle módon, akár napelemmel is újra lehet tölteni az eszközt.

Az akkumulátor mindenféle védelmi rendszerrel érkezik, amely megvédi a rövidzárlattól, a túlterheléstől, a túlmelegedéstől, a túláramtól és a túltöltéstől, a beépített IC chip vezérlés, a csendes hűtőventilátor és az alumínium ház meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát és nagymértékben javítja a teljesítményét.

Az év eddigi legkedvezőbb áron rendelhetitek Banggoodról, most csak 145 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). -ért, amit már semmilyen extra költség nem terhel, ráadásul szuper gyorsan ki is küldik az európai raktárból.

hirdetés