hirdetés

Kedvező áron rendelhetjük az összecsukható Deerma párásítót

hír
Kedvező áron rendelhetjük az összecsukható Deerma párásítót 1
írta: SonkaMod
2021-11-22

Ha a száraz levegő által előidézett tünetekre vagyunk figyelmesek, akkor éppen ideje egy párásító berendezést vásárolni. Nagyon nagy a választék ezekből a készülékekből, az olcsóktól egészen a nagyon drágáig mindent lehet találni és rendelni a témában. Felhasználási helytől és módtól függően sokféle megoldás ajánlható, a Deerma összecsukható gépe például egy kisebb szobába jó választás.

A lakások szárazsága sokszor csak időszakos probléma. Télen, a fűtésszezonban általában felerősödik a gond, és leesik a lakások páratartalma.

Ilyenkor érezhetjük, hogy viszket a bőrünk, a szemünk, esetleg szárazon köhögünk, vagy éppenséggel sok meghűléses tünetet mutatunk.

A bajt érdemes megelőzni, és folyamatosan mérni valamilyen páratartalommérővel, a levegő nedvességtartalmát. Ha pedig alacsony, akkor bekapcsolni a párásító gépet.

A Deerma F235 egy összecsukható szerkezet, amit így könnyen a szekrény mélyére süllyeszthetünk, ha éppen nincs rá szükségünk. A gép így kis helyen elfér, pedig egyébként 3 literes a víztartálya. Az eszközből maga a tank kiszedhető, így közvetlenül a csap alá is tarthatjuk megtöltésnél. A szilikon fala miatt ki lehet pattintani, és akkor a már említett 3 literes kapacitással bír. A maximális párásítási teljesítménye 250 ml/óra. Az oldalán érintőgombok kaptak helyet, ahol ki- és bekapcsolhatjuk, három lépcsőben állíthatjuk az intenzitását, és időzíthetjük is maximum 12 órára. A gép automatikusan tud konstans páratartalmat is tartani, tehát monitorozza a levegő nedvességtartalmát, és ahhoz viszonyítva szabályozza magát.

Ahhoz képest, hogy saját magát vezérli, összecsukható és 3 literes tartállyal rendelkezik, most baromi jó áron megvásárolhatjuk. A BGCZSL12 kuponkóddal mindössze 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni, ami egyáltalán nem sok érte. Csehországból szállítják ki futárszolgálattal, teljesen ingyen, és áfamentesen. Az EU raktáras rendelés előnye, hogy már egy héten belül meg is érkezik.

hirdetés