hirdetés

A kedvenc Nandme NX8000 fogkefénk lett olcsó

A világ összes fejét adják mellé

hír
A kedvenc Nandme NX8000 fogkefénk lett olcsó 1

Forrás: Aliexpress, Nandme Official Store

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-23

A Nandme termékeket előszeretettel vásároljuk mostanában, a széria komolyabb darabjai közé tartozik a Nandme NX8000. Két dolog miatt érdemes ezeket behúzni: egyik a töltési megoldásuk – ami az NX8000 esteében indukciós -, a másik pedig hogy az árban van 12 darab fej, ami máshol önmagában többe kerülne, mint itt az egész pakk. A spend&save kedvezménynek és az alis coinoknak köszönhetően az NX8000 12 darab fejjel 8200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a Phillips/Oral B termékekhez 3-4 pótfejet adnak ennyiért. A szállítás ingyenes.

Nem mellékesen fém tengelyes, így a mozgás nem a fogkefét koptatja, maximum a fej szárát, amit amúgy is cserélni fogtok 3-6 hónap múlva. 5 éve használok egy Lenovót, és a mai napig jó, szóval nem nagyon pusztulnak meg ezek az eszközök, csak a sörtéket kell néha ledobni és egy újat feltenni a helyére. A 12 darab meg minimum elég mellé 3 évig, akkor is, ha 3 havonta cserélgetitek. A spend&save kedvezménynek és az alis coinoknak köszönhetően az NX8000 12 darab fejjel 8200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a Phillips/Oral B termékekhez 3-4 pótfejet adnak ennyiért. A szállítás ingyenes.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés