hirdetés

Karácsonyra rendelhetünk akvarell filc készletet Kínából

hír
Karácsonyra rendelhetünk akvarell filc készletet Kínából 1
írta: SonkaMod
2021-11-24

Bár sokan nem is gondolnak rá, nagyon keresett kategória a Kínai webshopokban a papír-írószer, mert tök olcsón lehet jó cuccokat venni. Ceruza és filckészletek vannak kiemelkedően jó minőségűek, de mást is lehet kapni. Van például a Deli, akiknek nagyon jók a cuccaik, de van még egyéb gyártó is. A Banggood kínálatából most az STA filckészletet rendelhetjük nagyon jó áron, és van belőle kis kiszerelés, és nagyobb is.

Vannak, akik profin nyomják a filctollakkal a művészetet, és akadnak olyanok, akik csak színezgetnek unalmukban. Az alábbi készlet mind a két tábornak ajánlható, és megterhelni senkinek a pénztárcáját sem fogja nagyon. Továbbá remek karácsonyi ajándék lehet belőle gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Egyszer már mi is megkértük az egyik ismerősünket, hogy teszteljen le egy ilyet, és nagyon jó véleménnyel volt róla, de az interneten alapból nagyon sok jót lehet olvasni a kínai ceruzákról és filcekről. Az STA készletről is van Youtube videó, amit a Draw Art Lab csatorna készített, ahol színezéssel tesztelték, de nem akárhogy. Az eredmény pedig lenyűgöző:

A filcek mindkét oldalán van egy-egy hegy, amik ugyanolyan színűek, de az egyik átmérője 2 mm, míg a másiknak csak 0,8 mm. Az akvarell filcek lényege, hogy hasonlóan lehet velük dolgozni, mint a vízfestékkel. Egymásra lehet színezni a különböző színeket, így pedig remek átmeneteket és újabb színeket varázsolhatunk a papírra.

Van belőle többféle kiszerelés, alapból 12, 24, 36, 48 és 80 darabos szett kapható, de Banggoodon a két legnagyobb már elfogyott. Viszont a BGBFZ20 kuponkóddal megrendelhetjük EU raktárból a kisebb készleteket, amiknek így nagyon kedvező az áruk. A 12 darabos 3900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, a 24 darabos 4600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, míg a 36 darabos 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ba kerül szállítási költséggel együtt. A rendelés nagyjából egy hét alatt meg is érkezik, így bőven jó karácsonyi ajándéknak is.

hirdetés