hirdetés

Jópofa power bankre bukkantunk Aliexpressen

hír
Jópofa power bankre bukkantunk Aliexpressen 1

Forrás: AliExpress; RUIGAODA global Store

Atika
írta: Atika
2023-07-05

Az Aliexpress mindig is egy kincsesbánya volt azok számára, akik el tudnak szakadni a nagy, multinacionális márkák bűvkörétől. Habár a Remax név itthon sem ismeretlen, mert számtalan terméküket meg lehet vásárolni hazai webshopoktól, mi eddig még nem hallottunk róluk, azonban a cikkünk témáját adó power bankjük annyira jól néz ki, hogy muszáj veletek megosztanunk. A retro érzést nyújtó, audió kazetta alakú akkumulátor azonban nemcsak jól néz ki, hanem a modern kornak megfelelő tudással is felvértezték.

A lényeg viszont az, hogy ez a termék semmivel sem kerül többe, mint a hasonló specifikációkkal rendelkező power bankek, viszont cserébe iszonyú jól néz ki.

Aliexpressen a V5TJI5Q915PX  kuponkódot felhasználva, szállítással együtt is csak 9200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kóstál, ami egyáltalán nem sok egy gyorstöltős, 10 000 mAh-s akkuért, főleg, hogy ebben már benne van a szállítási költség és az áfa is.

hirdetés