hirdetés

Jól felszerelt és erős elektromos fatbike egy új gyártótól

hír
Jól felszerelt és erős elektromos fatbike egy új gyártótól 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-07-05

A Burchda egy viszonylag új szereplő az elektromos járművek piacán, 2018-ban alapították a vállalatot. Ennek ellenére nagyon pofás termékeik vannak, most pedig az RX80 nevű modellt tudjátok megvenni komoly kedvezménnyel. Az elektromos fatbike 1000 wattos motorral lett felszerelve, amihez kellő mennyiségű akkumulátort is társítottak, tehát a hatótávval sem lesz probléma. Elöl-hátul lengéscsillapítás, nagy teherbírás, 8 sebességes váltó és hidraulikus tárcsafék is került rá, tehát egy fullos cuccról van szó. Az árát is megkérik, viszont most több, mint 250 dollár kedvezményt kaptok rá a 0bfcaf  kuponkóddal.

Több kiegészítőt is kaptok a Burchda RX80 mellé, így már

nem kell biciklizárat, telefontartót, sisakot, pumpát, szerszámkészletet, sárvédőt de még hátsó csomagtartót sem vennetek, mert ezeket mind adják a bringához.

Jelenleg előrendelésben elérhető a kerékpár, de még július 12-e előtt elkezdik a kiszállítást, ráadásul cseh raktárból. A 0bfcaf  kuponkóddal 428 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte otthagynotok a pénztárnál, ami nagyon jó ár egy ilyen bringáért.

hirdetés