hirdetés

Jó áron rendelhető a BlitzWolf mindenes konyhagépe

hír
Jó áron rendelhető a BlitzWolf mindenes konyhagépe 1
írta: SonkaMod
2021-06-24

Viszonylag ritka az, hogy valakinek akkora konyhája legyen, hogy elférjen a pulton a kávégép, vízforraló, kenyérpirító, turmixgép, dagasztó, húsdaráló, kenyérszeletelő, melegszendvicssütő, popcorn készítő és még ki tudja milyen gép. Éppen ezért mindenki szelektál, van amire nincs is szükségünk, van amit nem elöl tárolunk, és van a BlitzWolf-féle megoldás, hogy több funkciós gépekbe fektetünk, amik nem kicsik, de több mindenre is jók. A BW-VB1 egy dagasztónak tűnik első ránézésre, de valójában húsdaráló és turmixgép is egyben.

A BlitzWolf gépe nem elégszik meg ennyi funkcióval, még egy turmix is került a tetejére, amiben el tudjuk készíteni a különböző smoothie-kat, szószokat, mártásokat. A berendezésben egy 1500 wattos villanymotor dolgozik, aminek a sebessége nyolc fokozatban állítható. LED-es kijelző került a gép oldalára, ahol láthatjuk a beállított fokozatot, valamint az időzítőt, merthogy azt is be lehet állítani, hogy hány percig működjön.

Külön-külön megvásárolva ezeket a gépeket egy csomó pénzbe kerülne és sok helyet elfoglalna a konyhapulton. Az összevont funkciókkal viszont hiába nagy a készülék, helytakarékosnak nevezhető. Ha nem használjuk a húsdaráló vagy a turmix részét, ezeket le is szedhetjük róla, és akkor még kisebb lesz a konyhai kütyü. A BlitzWolf BW-VB1-et európai raktárból lehet rendelni, a BGSS817 kuponkóddal mindössze 51 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. A szállítás költségmentes és gyors, áfát, vámot és kezelési költséget pedig nem kell rá fizetni.

hirdetés