hirdetés

Jimmy PowerWash HW9 takarító stick alig 60 ezer forintért

Jimmy jó takarító, nagyon szépen dolgozik

hír
Jimmy PowerWash HW9 takarító stick alig 60 ezer forintért 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-29

A takarítógép felépítése a szokásos elöl spriccel, alul porszívóz és felmos logikát követi, így a két fontos munkafolyamat egyszerre történik. Mindezt akár 30 percen át, a végén pedig el is mossa a saját hengerkeféjét. Mit akarhatunk még egy takarító sticktől? Korábbi tesztünkben ez a Jimmy 9 pontot szerzett a 10-ből, így merjük ajánlani, főleg ilyen olcsón, mint ahogy most a Geekbuyingon beszerezhető.

Egy 300 W teljesítményű, vízálló elektromos motorral működik, a töltési idő 4-5 óra, ami után a készülék nagyjából 30 percig működik keménypadló üzemmódban, vagy 20 percig szőnyeg üzemmódban. A termék mindössze 6,2 kg, mérete pedig kompakt, így könnyen tárolható és mozgatható.

A JMHW9RR kód felhasználásával 64 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kaphatjátok meg a terméket EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, de előtte olvassátok el a tesztünket.

hirdetés