hirdetés

Jelentős kedvezménnyel rendelhető a Roborock S7 Pro Ultra

hír
Jelentős kedvezménnyel rendelhető a Roborock S7 Pro Ultra 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-02-27

Nemcsak egy sima robotporszívó, hanem gyakorlatilag egy összetett takarítóberendezés a Roborock S7 Pro Ultra. Porszívóz, felmos, és automatikusan üríti a tartályait és mossa a felmosópárnáját. Ennek eredményeképp több hónapig nem kell felé nézni, annyira egymaga végez minden munkát. A Geekbuyingon kedvezménnyel vásárolható, ami azt jelenti, hogy a nagyon drága robot már 334 800 forintért megrendelhető, és ajándékokat is adnak hozzá.

Még a felmosópárnát is képes megtisztítani, majd a koszos vizet elzárja a megfelelő tartályba, ezután pedig forró levegő segítségével mindent szépen megszárít. Tehát a robotra elég 2-3 havonta ránézni, akkor is csak a tartályokat kell üríteni. Magától értetődik, hogy teljesen okos, okostelefonos appról lehet vezérelni mindent, de olyan funkciókkal rendelkezik, amit nem is lehetne máshogy megvalósítani.

A gép egyértelműen felsőkategóriás. Ha egy garzonba szeretnénk porszívót, akkor nem ez lesz a megfelelő gép, de nagyobb családi házakban már ki lehet használni a tudását. A profi géphez meglehetősen profi ár is társul, nem egy kétfilléres darab. A Geekbuyingon most akciósan rendelhető, ami nem azt jelenti, hogy olcsó lesz, de lényegesen sokat lehet rajta spórolni, ha mindenképp ilyen luxus porszívót szeretnénk. Az NNNALLRS7P  kuponkódot kell hozzá beütni, így pedig 335 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni EU raktárból. Apró figyelmesség, hogy ajándékba adnak hozzá egy főkefét, egy oldalkefét, csereszűrőt és három darab porzsákot is.

hirdetés