hirdetés

Jelenleg ez a Xiaomi fülhallgatóinak zászlóshajó

hír
Jelenleg ez a Xiaomi fülhallgatóinak zászlóshajó 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-02-08

Bár a Xiaomi mindenki tudatában egy viszonylag olcsó, de jó termékeket gyártó vállalat, azért nekik is vannak csúcstermékeik. Nemcsak telefonos téren van így, hanem bizony TWS fülhallgatóból is elérhető olyan, amit sehogyan sem tudunk olcsónak nevezni. A Xiaomi Buds 4 Pro viszont cserébe egy felsőkategóriás, nagyon különleges eszköz. A hazai piacon eddig még nem vetette meg a lábát, de kintről lehet rendelni.

Leginkább MIUI rendszert futtató telefonokkal párosodik könnyen, de a Bluetooth 5.3-as chipen keresztül bármilyen más eszközzel is használható. SBC és AAC kodekek mellett az LHDC 4.0-t is támogatja, amivel nagyon jó minőségben tudja a zenét fogadni.

A Xiaomi a Buds 4 Prót azoknak szánja, akik nem akarnak kompromisszumot kötni, és ezért hajlandóak sokat fizetni. Kínában elérhető hivatalosan a kütyü, ám magyar forgalmazója nincs is, így annyira nem egyszerű hozzájutni, Banggoodon viszont rendelhető ez a csúcstechnológiás füles, ráadásul kuponos kedvezménnyel. A BGeb649d  kódot kell hozzá felhasználni, így pedig 65 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg ingyenes házhozszállítással.

hirdetés