hirdetés

Itt a tél, most kell bikázós power banket rendelni

hír
Itt a tél, most kell bikázós power banket rendelni 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-10-25

Már mindenki tudja, hogy a bikázós power bankek működnek, legalábbis a nem nagyon noname darabok mindenképpen. Emlékszem, hogy még pár évvel ezelőtt nem így volt, de mostanra már nagyon erős kütyük is megjelentek a piacon. Az átlagos felhasználónak nem is kell annyira csúcsgép, megteszi egy középkategóriás, mint amilyen a Popdeer PD-JX1. Ez egy viszonylag olcsó, mindössze 16 700 Ft-ba kerülő eszköz, de sikeresen indítja a hagyományos autókat.

Tettek még rá egy LED lámpát, ami akár hasznos is lehet, ha például sötétben kell bikázni, illetve egy kis kijelző mutatja a töltöttségi szintjét is százalékosan.

A Banggoodon most a BGe9ea56  kuponkóddal jó vásárt csinálhatunk, mert mindössze 16 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és még szállítási díjat sem kell fizetnünk. Az már csak hab a tortán, hogy csehországi raktárból küldik.

hirdetés