hirdetés

Ismét remek áron vihető a Redmi Note 11

hír
Ismét remek áron vihető a Redmi Note 11 1

Forrás: Gshopper

írta: hajas
2022-08-27

A Redmi Note 11 egy igazi felső-középkategóriás készülék, hiszen 90Hz-es AMOLED kijelzőt, 33 wattos gyorstöltőt, pörgős hardvert és nem utolsó sorban remek dizájnt kapott. A legjobb, hogy egyáltalán nem szállt el az ára, ráadásul most a Gshopperen egy kupon is elérhető hozzá.

A Gshopperen két változat közül választhattok, melyekhez az A1D8A4A09D2D  kuponkódot használhatjátok fel:

  • fekete 4/64 GB60 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • kék 6/128 GB 94 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Mindkét típust Németországból küldik, a fenti árak pedig már tartalmazzák a szállítási költséget is.

hirdetés