Ismét jó áron vehettek ózongenerátort | RendeljKínait

Ismét jó áron vehettek ózongenerátort

hír
írta: hajas
2021-04-27

Már javában dübörög a tavaszi nagytakarítás szezonja. Elvándorolnak a bútorok, megtisztulnak az ablakok és a szőnyegek, gyakorlatilag egyetlen pontja sem marad érintetlen a lakásnak. A nagytakarítás mellett remek alkalom lehet a lakás ózonos fertőtlenítése, ami a tavalyi évben óriási népszerűségre tett szert a koronavírus-járvány miatt. Most nagyon jó áron szerezhettek be egy ózongenerátort a Banggoodról.

A gép használata egyébként nem túl bonyolult. Egy alapos szellőztetést követően az oldalán található időkapcsolóval kell beállítanotok a működési időt az alábbiak szerint (3 méteres belmagasságú szobák esetében):

  • 0-16  – 0-30 perc
  • 16-32  – 30-60 perc
  • 32-48 m² – 60-90 perc
  • 48-64  – 90-120 perc

A gép a beállított idő lejárta után automatikusan kikapcsol, azonban fontos, hogy nem szabad rögtön bemenni a kezelt területre, minimum 45 percet, de inkább egy órát érdemes várni, mielőtt beléptek a szobába, ugyanis ennyi idő alatt bomlik le az ózon oxigénre. Ezután ismét egy alapos szellőztetés szükséges, ugyanis az ózonnak erős szaga van, szerintem kicsit az esőére emlékeztet, mások szerint “uszodaszagú”.

Sok helyen beszerezhetőek az ilyen gépek, azonban most a Banggoodon nagyon jó áron vihető. Ha használjátok a BG5aa854 kuponkódot, akkor 13 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg cseh raktárból, ingyenes szállítással.