hirdetés

Intelligens, app alapú Xiaomi fogkefe 8000 Ft alatt

hír
Intelligens, app alapú Xiaomi fogkefe 8000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-07-19

A Xiaomi Mijia T500-as fogkefe valahol az igen olcsó, és a mindentudó fogkefék között talál magának helyet, mégis azt lehet mondani, hogy simán konkurense a sok tízezer forintba kerülő nyugati ’csodáknak’. Ha valaki szeretne egy olyan szónikus fogkefét, ami jól tisztít, sokféle funkciója van és remekül testreszabható, annak jó hírünk van, hiszen a Xiaomi T500 mindössze 7500 forintba kerül.

700 mAh-s beépített akkumulátorral rendelkezik, amivel hozzávetőlegesen 18 napig bírja, tölteni pedig a hozzá adott dokkolóval lehet, amin tarthatjuk a kefét, így pedig folyamatosan indukciósan tölthetjük.

A fogkefe elég sokat tud, ahhoz képest viszont most nagyon jó áron megvásárolhatjuk. A Banggoodon a BG6038d2  kuponkódot felhasználva mindössze 7500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt, ennyiért pedig ez kifejezetten jó vétel.

hirdetés