hirdetés

Ilyen egy sok memóriás budget telefon: FreeYond M5

hír
Ilyen egy sok memóriás budget telefon: FreeYond M5 1

Forrás: Aliexpress, FreeYond Official Store

írta: SonkaMod
2022-12-06

A még ismeretlen kínai gyártók közül való a FreeYond, de úgy tűnik, hogy komolyan gondolják az okostelefonok tervezését és gyártását, mert már két készülékkel is rendelkeznek a piacon. Az egyik az F9, ami egy nagyon erősen belépőkategóriás modell lett, viszont az M5 az bizony már egy említésre méltó darab. A készülékből nem spórolták ki a hardvert, a vételára viszont alacsonyabb már biztosan nem lehetne.

Az akkumulátora 5000 mAh kapacitású, amivel két napot aktív használat mellett is kibír. Van benne gyorstöltés is, bár a legalapabb, 18 wattos, de akkor is több, mint a semmi. A többi okostelefonos feature-t sem kell elengednünk, van benni GPS, ujjlenyomat-olvasó, Bluetooth 5.0 és még dupla SIM kártya kezelés is.

A FreeYond M5 is egy Android 12-es, belépőkategóriás eszköz, és látszólag nem is az európai piacra szánták, de látszik rajta az új cég igyekvése, a memória és a háttértár mérete pedig tényleg lenyűgöző ezen az áron. Aliexpressről rendelhető, és egy 5$-os store kuponnal már 57 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjuk, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés