hirdetés

Ilyen egy komoly Type-C dokkoló

hír
Ilyen egy komoly Type-C dokkoló 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-03-27

A Type-C dokkolók ideje maximálisan eljött, hiszen egyedi dokkolóval már szinte nem is gyártanak notebookot. Így nagyon jól fogyó cikk lett, és sok a viszonylag olcsó megoldás is a témában, de aki igazi profi kütyüre vágyik, és nem sajnálja rá a pénzt, az a BlitzWolf BW-TH13-mal igazán elégedett lesz. Ezzel az eszközzel egy másodperc alatt rákötünk minden perifériát, vezetékes internetet, plusz tárhelyet és sok egyebet a gépünkre. A kütyü most magához képest olcsó, tehát érdemes megrendelni a kuponkóddal.

A kütyühöz adnak kétféle tápkábelt is, az egyiknek mind a két vége Type-C, ezzel tudjuk áram alá helyezni magát a dokkolót, a másik pedig egy dupla Type-C-s megoldás, amivel a nagyobb teljesítmény is átadható egy laptopnak, de ez a méret miatt csak Macbookkal működik.

A dokkolók között ez egy nagyon nagy tudású, sokrétű eszköz, amit természetesen meg is kell fizetni. Most a BGddb74b  kuponkóddal 31 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, aminél mostanában lényegesen drágább szokott lenni, így érdemes rá lecsapni, ha szeretnénk egy profi dokkoló állomást. Az árban természetesen az ÁFA és a szállítási költség is benne van, így más egyéb költséggel nem kell számolni.

hirdetés