hirdetés

Ilyen a belépőszintű Midea robotporszívó

hír
Ilyen a belépőszintű Midea robotporszívó 1

Forrás: Aliexpress, Midea Robot Official Store

írta: SonkaMod
2022-04-26

Az M7 és az M7 Pro robotporszívókat már jól ismerjük a Mideától, de van olcsóbb modelljük is, ami szintén figyelmet érdemel. Az i5C egy okos porszívó, viszont nem olyan fejlett a térképkészítési módszere, mint a drágább társainak. Az okostelefonos irányításról viszont nála sem kell lemondani, ahogy a felktörlésről vagy a bitang nagy szívóteljesítményről sem. A gépet több helyről is lehet rendelni, de Aliról mindössze 45 700 Ft-ba kerül, ami tagadhatatlanul kihagyhatatlan ár.

Külön kiemelendő, hogy ennél a gépnél ugyan van okostelefonos alkalmazás, és tudjuk távolról vezérelni, de van még egy irányítási módja, mégpedig a sima távirányító alapú, mert adnak hozzá olyat is. Ezzel is elindíthatjuk a gépet, valamint állíthatunk a szívóerején, és navigálni is tudjuk vele.

Bár alapgép a Midea i5C, mégis egészen fejlett, mert nagy a szívóereje, térképet készít, és tud felmosni úgy, hogy állíthatjuk a folyadék mennyiségét. Toronymagasan veri az olcsó Aldis gépeket, ráadásul itthon még drágább is mint kintről, alsó hangon kérnek érte 65 000 forintot. Az Aliexpressről most sokkal jobb ajánlat elérhető rá, ha felhasználjuk a 20$-os store kupont, valamint az APR12 kuponkódot, akkor mindössze 45 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is rendelhetjük spanyol raktárból, ingyenes szállítással, áfával együtt.

hirdetés