hirdetés

IGPSPORT IGS10S bringa komputer féláron

hír
IGPSPORT IGS10S bringa komputer féláron 1
írta: Don Kartács
2021-10-05

Kb. egy hete írtunk a remek IGPSPORT kerékpár komputerekről ebben a cikkben, ahol 2 db modelljüket mutattuk be a cégnek. AZ IGS10S kuponnal 18 800 Ft-ba került, amit már akkor sem éreztünk soknak, de az Aliexpressen a GIZCHINAIT3 kóddal 8800 Ft-ra is lenyomható ez az összeg, ami 54%-os spórolás. Ez pedig nagyon kevésnek tűnik egy GPS alapú, szenzorokkal is felvértezhető, Strava és TrainingPeaks képes eszközért, ami ráadásul ingyenes szállítással érkezik hazánkba.

Ezeket a kiegészítőket mind megtaláljátok a SoRider Aliexpress boltjában, és szerencsére csomagban is kaphatók, így nyilván jutányosabb az árazásuk is. Így attól függően, hogy kinek pontosan mire van szüksége, az ár változik 28,58 dollártól nagyjából 100 dollárig. A trükk az, hogy maga a bolt is ad spéci kedvezményt, amit a fizetéskor láthattok – 1-5 dollár, az összegtől függően -, de mi is szereztünk nektek háromféle kupont:

  • 30 $ felett: GIZCHINAIT3
  • 50 $ felett: GIZCHINAIT6
  • 90 $ felett: GIZCHINAIT11

Próbálgassátok, hogyan jön ki a dolog a legolcsóbban, a maxi csomagot – IGS10S alumínium tartóval és 3 szenzorral – le tudtuk faragni 90 dollár alá, ami nincs 28 000 Ft, és ez egy ilyen termékért és ennyit kiegészítőért több, mint jutányos. Akinek viszont ezekre nincs szüksége, az viheti a GIZCHINAIT3 kóddal 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért az alap csomagot is.

hirdetés